Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontorsbyggnad

FLOW LINE

Kontorsbyggnad Utrymmet på plats är oregelbundet och kurva på grund av ytterväggen i byggnaden. Därför tillämpar designern konceptet flödeslinjer i detta fall med hopp om att skapa en känsla av flöde och slutligen omvandlas till flödande linjer. Först rivde vi ytterväggen intill den allmänna korridoren och tillämpar tre funktionsområden, vi använde en flödeslinje för att cirkulera de tre områdena och flödeslinjen är också ingången till utsidan. Företaget är indelat i fem avdelningar, och vi använder fem linjer för att representera dem.

Projektnamn : FLOW LINE, Designers namn : Kris Lin, Kundens namn : .

FLOW LINE Kontorsbyggnad

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.