Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Optisk Installation

Opx2

Optisk Installation Opx2 är en optisk installation som utforskar ett symbiotiskt förhållande mellan natur och teknik. En relation där mönster, upprepning och rytm beskriver både naturliga formationer och operationer av dataprocesser. Installationerna exklusiva geometri, momentant opacitet och / eller densitet liknar fenomenet körning med ett kornfält eller förklaras i teknik när man tittar på binär kod. Opx2 bygger komplex geometri och utmanar den uppfattningen av volym och rymd.

Projektnamn : Opx2, Designers namn : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Kundens namn : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Optisk Installation

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.