Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hemskrivbordsmöbler

Marken Desk

Hemskrivbordsmöbler Den visuellt lätta känslan av detta eleganta och ändå starka skrivbord tar oss tillbaka till den skandinaviska designskolan. Benens obekväma form, hur de lutar sig framtill nästan som en härlig gest av hälsning, påminner oss om siluetten av en ädla man med sin hatt av hälsning på en dam. Skrivbordet välkomnar oss att använda det. Lådans form, som separata lemmar på skrivbordet, med deras hängande känsla och ett personifierat utseende framifrån, skannar rummet som vakande ögon.

Projektnamn : Marken Desk, Designers namn : Claudio Sibille, Kundens namn : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Hemskrivbordsmöbler

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.