Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

The Empress

Ring Fantastisk skönhetssten - pyrope - dess väsentlighet ger storslagenhet och högtidlighet. Det är stenen skönhet och unik identifierade bilden, som är avsett framtida dekoration. Det fanns ett behov av att skapa en unik ram för sten, som skulle transportera honom i luften. Stenen drogs bortom sin hållarmetall. Denna formel sensuell passion och attraktiv kraft. Det var viktigt att behålla det klassiska konceptet och stödja den moderna uppfattningen av smycken.

Projektnamn : The Empress, Designers namn : Victor A. Syrnev, Kundens namn : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Ring

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.