Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Minneslagringsenhet

MicroSDHC Plus One

Minneslagringsenhet Tilldelad brons A 'Design Award, används micro SDHC +1 i smartphones och bärbara spelenheter. Med adaptern förvandlas Micro SDHC + 1 så att den är kompatibel som ett SD-kort för datortabletter, röstinspelare, kameror och andra multimediaenheter. Minneskontakten är dammbeständig, extremt temperaturbeständig, rostbeständig, stötsäker, salt- och sötvattenbeständig, alkoholbeständig, repfast, säkerhetsbeständig på flygplatsen och elektromagnetisk motstånd.

Projektnamn : MicroSDHC Plus One, Designers namn : Derrick Frohne, Kundens namn : Frohne.

MicroSDHC Plus One Minneslagringsenhet

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.