Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Drick kaffe och tefat

LOA Coffee Cup

Drick kaffe och tefat Dricka kaffe markerar början av dagen, är en förevändning för möten och definierar slutet av lunchen, utan att glömma det för en del representerar början av utökade timmar av arbete och studier. Att bo, arbeta och underhållning är de utrymmen och aktiviteter som är förknippade med handlingen att dricka kaffe. Därför är utformningen av koppen är ett oavbrutet plan för avsikt att anta tekniken med "origami" som morfologiska uttryck.

Projektnamn : LOA Coffee Cup, Designers namn : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Kundens namn : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Drick kaffe och tefat

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.