Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fjärrkontroll

STILETTO

Fjärrkontroll RC Stiletto är en fjärrkontroll som fungerar med hjälp av gyrosensorer. Designkamraterna med de eleganta detaljerna i nya avancerade TV-apparater. Stilettos smala form liknar en magisk pinne. Dess detaljer när bottenlocket är belagt med mjuk beröring och den böjda formen ger ett bekvämt grepp för användaren. Kosmetisk del längst upp på fjärrkontrollen samlar knapparna och skapar en fokuspunkt för användaren. Det skapar också ett anpassningsfält. Deras lock ger feedback för rotationen.

Projektnamn : STILETTO, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : Vestel Electronics Co..

STILETTO Fjärrkontroll

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.