Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Set Top Box

NOSE Set Top Box

Set Top Box NOSE är en av de nyaste Smart Set Top Box of Company som tillhandahåller digital sändningsteknik för TV-användare. NOSE är den viktigaste karaktären är "dold ventilation". Dold ventilation gör det möjligt att skapa unika och enkla mönster. Inuti plasthöljet finns ett metallhölje som används för att förhindra överhettning av produkten.

Projektnamn : NOSE Set Top Box, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Set Top Box

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.