Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Led-Tv

XX240 BMS SNB LED TV

Led-Tv XX240 LED-TV-serier inkluderar 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" från den mest prisvärda mittstorleken till den högsta segmenten av stora storlekar med samma designidé som erbjuder flera alternativ. Skärmdesignen tillhör också produktionsföretaget och den är monterad med BMS-metod. Displaymetall är målad med högkvalitativ färg eftersom designen lämnar ramen för rammen öppen och bara inramar den med väggtjockleken på bakstycket. Så TV verkar vara täckt med endast en tunn ram och det upplysta logotypområdet nedan.

Projektnamn : XX240 BMS SNB LED TV, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Led-Tv

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.