Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Handväska

Handbags 3D

Handväska Anden i Mariela Calvé-varumärket kan definiera ett förslag från modern, feminin och kosmopolitisk, enkel, chic och design, med särskild omsorg i finish och detaljer. I var och en av sina kollektioner av handväskor och tillbehör belyser kombinationen av organiska och arkitektoniska former, förbättrad med fina material och livliga färger, vilket ger detta avtryck så speciellt och unikt. Det kännetecknas av att främja en ny stil, där läder, duk, neopren och andra noggrant utvalda kvalitetsmaterial är huvudpersonerna.

Projektnamn : Handbags 3D, Designers namn : Mariela Calvé, Kundens namn : Mariela Calvé.

Handbags 3D Handväska

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.