Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Brosch

Chiromancy

Brosch Varje person är unik och original. Detta är tydligt även i mönstren på våra fingrar. Tecknade linjer och tecknen på våra händer är också ganska originella. Dessutom har varje person en rad stenar som ligger nära dem i kvalitet eller kopplade till personliga händelser. Alla dessa funktioner ger en tänkande observatör så många lärorika och attraktiva, som gör det möjligt att skapa personliga smycken baserade på dessa linjer och tecken på enskilda saker. Denna typ av prydnad och smycken - bildar din personliga konstkod

Projektnamn : Chiromancy, Designers namn : Victor A. Syrnev, Kundens namn : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Brosch

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.