Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dammskydd Och Kvast

Ropo

Dammskydd Och Kvast Ropo är ett självbalanserande dammskydd och kvastkoncept, som aldrig faller ner på golvet. Tack vare den lilla vikten på vattentanken i bottenfacket i dammskyddet håller Ropo sig själv balanserad på ett naturligt sätt. Efter att de lätt har sopat dammet med hjälp av den raka läppen på dammskyddet kan användarna knäppa kvasten och dammskivan ihop och lägga den bort som en enda enhet utan att oroen för att den någonsin faller ner. Den moderna organiska formen syftar till att skapa enkelhet i de inre utrymmena och den gungande vagga wobble-funktionen avser att underhålla användarna medan du rengör golvet.

Projektnamn : Ropo, Designers namn : Berk Ilhan, Kundens namn : .

Ropo Dammskydd Och Kvast

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.