Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pendelljus

Prometheus ILight

Pendelljus Projektet fångar det ögonblick då Prometheus stal kunskap från gudarna så att han kan dela den med mänskligheten. Den är utformad för att fungera som ett skyddande skal. Ljuset från sfären är varmt eftersom det bara är en bråkdel. Kuben representerar källan, gudarna själva och är försedd med en remsa lysdioder som genererar kallt ljus, gränsen mellan de två nivåerna av existens och uppfattning.

Projektnamn : Prometheus ILight, Designers namn : Ionut Sur, Kundens namn : Ionut Sur.

Prometheus ILight Pendelljus

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.