Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Avföring

Musketeers

Avföring Enkel. Elegant. Funktionell. Musketiers är trebensade avföringar av pulverlackerad metall böjd i form med laserskurna träben. En trebent bas har visat sig geometriskt vara faktiskt mer stabil och har minst chans att slingra än att ha fyra. Med utmärkt balans och funktionalitet gör musketiers elegans i sin modernistiska look den till den perfekta biten att ha i ditt rum. Läs mer: www.rachelledagnalan.com

Projektnamn : Musketeers, Designers namn : Rachelle Dagñalan, Kundens namn : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Avföring

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.