Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Desire

Stol Desire är en stol som har till syfte att öka din passion och lust med sin smidiga form och mjuka färg. Det är inte för människor som letar efter avkoppling, det är en stol för stygga människor som söker nöje för alla sinnen. Den ursprungliga idén inspirerades av formen av en tår, men under modelleringen förvrängdes den för att få denna milda och graciösa figur, för att provocera en känsla av att vilja bli rörd, att användas, att vara din besittning.

Projektnamn : Desire, Designers namn : Vasil Velchev, Kundens namn : MAGMA graphics.

Desire Stol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.