Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Interaktionstabell

paintable

Interaktionstabell Paintable är ett multifunktionsbord för alla, det kan vara ett vanligt bord, ett ritbord eller ett musikinstrument. Du kan använda olika typer av färger för att måla på bordets yta för att skapa musik med dina vänner eller familjer, och ytan kommer att överföra ritning för att bli melodi av färgsensorer. Det finns två ritningsmetoder, kreativ ritning och musikanteckningsritning, barnen kan rita allt de vill skapa slumpmässig musik eller använda regeln vi designar för att fylla färg på en specifik position för att göra barnhemmet.

Projektnamn : paintable, Designers namn : Nien-Fu Chen, Kundens namn : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Interaktionstabell

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.