Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Interaktiv

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktiv MinYen Hsieh är en prisbelönt interaktiv designer och kreativ teknolog som fokuserar på visuell / interaktionsdesign för olika plattformar som för närvarande är baserade i New York. Jag tenderar att arbeta med en serie utforskande idéer och begrepp som är av varierande varaktighet och betydelse. Mina verk återspeglar mina koncept genom de olika interaktiva sätten att berätta historier. När användare går igenom min interaktiva värld kommer de att förstå konceptet Jag berättar och skapar sina egna berättelser och minnen.

Projektnamn : MinYen Hsieh Portfolio, Designers namn : MinYen Hsieh, Kundens namn : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktiv

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.