Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Matbord

Chromosome X

Matbord Ett matbord utformat för att ge plats för åtta personer, som samverkar i pilarrangemang. Överst är ett abstrakt X, gjord av två olika stycken som accentueras av en djup linje, medan samma abstrakta X återspeglas på golvet med basstrukturen. Den vita strukturen är gjord av tre olika delar för enkel montering och transport. Dessutom valdes kontrasten av teakfiner i toppen och vit för basen för att lätta ned den undre delen vilket gav mer betoning på den oregelbundet formade toppen, vilket sålunda ger ett antydande för olika interaktion mellan användarna.

Projektnamn : Chromosome X, Designers namn : Helen Brasinika, Kundens namn : BllendDesignOffice.

Chromosome X Matbord

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.