Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kreativ Ombyggnad

Redefinition

Kreativ Ombyggnad Projektuppdraget var att hålla bergsförhållandena utan att släppa ut rustika påminnelser om rådande bergstyptyper. Det innebar en större renovering av ett typiskt bergshus. Allt skulle göras på plats, som basmaterial användes metall, tall och mineralaggregat, arbetskraft och expertis. Huvudtanken bakom det var att låta föremålen få användande och sentimentalt värde efter att ägarna skulle hitta dem användbara och bekanta, liksom att utforma med materialens transformativa kraft i åtanke.

Projektnamn : Redefinition, Designers namn : Helen Brasinika, Kundens namn : BllendDesignOffice.

Redefinition Kreativ Ombyggnad

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.