Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Teaterstol

Thea

Teaterstol MENUT är en designstudio med inriktning på barndesign, med det tydliga målet att gapa över bron med en för vuxna. Vår filosofi är att erbjuda en innovativ vision om en samtida familjs livsstil. Vi presenterar THEA, en teaterstol. Sätt dig ner och måla; skapa din berättelse; och ring dina vänner! THEAs fokus är baksidan, som kan användas som scen. Det finns en låda i den nedre delen, som en gång öppnats döljer baksidan av stolen och tillåter viss integritet för 'marionettaren'. Barnen hittar fingerdockor i lådan för att visa scener med sina vänner.

Projektnamn : Thea, Designers namn : Maria Baldó Benac, Kundens namn : MENUT.

Thea Teaterstol

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.