Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Träsked

Balance

Träsked Idealisk formad och balanserad för matlagning. Denna handskärna sked från ett päronträd var mitt försök att omdefiniera en köksredskap med ett av de äldsta material som användes av mänskligheten, trä. Skedan med skeden snidades asymmetriskt för att passa i hörnet av en kokplatta. Handtaget formades med en subtil kurva, vilket gör en idealisk form för en högerhänt användare. En remsa med purpurhjärtainsats ger lite karaktär och vikt till skedens handtagsdel. Och den plana ytan på handtagsens botten gör att skeden kan stå på ett bord av sig själv.

Projektnamn : Balance, Designers namn : Christopher Han, Kundens namn : natural crafts by Chris Han.

Balance Träsked

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.