Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Transformerbar Plattform

Space Generator

Transformerbar Plattform Rymdgeneratorn representerar ett fält av höjdjusterbara modulceller. Enligt det förutbestämda programmet går modulcellerna upp och ner och transformerar den platta plattformen till tredimensionella split-level-arrangemang av olika funktionella syften. På så sätt kan samma plattform snabbt omvandlas för det scenarium som krävs för tillfället utan extra kostnader eller tid, att bli en presentationsplats, ett publikrum, ett fritidsområde, ett konstobjekt eller allt som kan föreställas.

Projektnamn : Space Generator, Designers namn : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Kundens namn : ARCHITIME.

Space Generator Transformerbar Plattform

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.