Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

ADJUSTABLE

Lampa Våra lampor svarar på specifika behov, är samtidigt mångsidiga och interaktiva och går långt bortom rutinen för på / avstängning. Dessa lampor lämpar sig för en hel värld av nyans och ljusstyrka, om än till ett stort utbud av inom räckhåll inom omgivningen och situationella potentialer så att man kan anpassa sin humör. Denna designlinje omfattar de egenskaper som är inneboende i en karismatisk produkt, om än en avantgardistisk anda och en innovativ design samtidigt som den representerar en nyhetskänsla. Kan vi dela med dig av dessa intryck?

Projektnamn : ADJUSTABLE, Designers namn : E. ROTA JOVANI, Kundens namn : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Lampa

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.