Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionsgarderob

Shanghai

Multifunktionsgarderob ”Shanghai” multifunktionell garderob. Frontage-mönster och lakonisk form fungerar som en "dekorativ vägg", och detta gör det möjligt att uppfatta garderoben som en dekorativ komponent. "All inclusive" -system: inkluderar lagringsplatser med olika volym; inbyggda nattduksbord som är en del av fasaden i garderoben som öppnats och stängts av en fasadpush; 2 inbyggda nattlampor dolda under den enastående volymen på båda sidorna av sängen. Huvuddelen av skåpet är gjord av liten träformad bit. Den består av 1500 bitar kempor och 4500 bitar av blekt ek.

Projektnamn : Shanghai, Designers namn : Julia Subbotina, Kundens namn : Julia Subbotina.

Shanghai Multifunktionsgarderob

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.