Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Digital Konst

Surface

Digital Konst Styckets eteriska natur ger upphov till något konkret. Idén kommer från användningen av vatten som ett element för att förmedla begreppet ytbeläggning och att vara en yta. Konstruktören har en fascination för att skapa våra identiteter och den roll som runt omkring oss har i den processen. För honom "ytar vi" oss när vi visar något av oss själva.

Projektnamn : Surface, Designers namn : Grégoire A. Meyer, Kundens namn : .

Surface Digital Konst

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.