Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kranar

Electra

Kranar Electra anses vara representant för digital användning inom armatursektorn och kombinerar tekniken med design för att betona den digitala tidsålderns design. Kranarna som inte har separat handtag lockar alla på grund av dess elegans och smarta utseende är avgörande för att vara unikt i vått område. Pekskärmsknapparna på Electra erbjuder användarna en mer ergonomisk lösning. "Eco Mind" på kranarna ger användaren maximal effektivitet när det gäller att spara. Denna funktion tillför särskilt värde till kommande generationer

Projektnamn : Electra, Designers namn : E.C.A. Design Team, Kundens namn : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Kranar

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.