Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Transformerbar Soffa

Mäss

Transformerbar Soffa Jag ville skapa en modulär soffa som kunde omvandlas till flera separata sittlösningar. Hela möblerna består av bara två olika bitar av samma form för att bilda olika lösningar. Huvudstrukturen är samma sidoform av armstöd men endast tjockare. Armstöden kan vridas 180 grader för att byta eller fortsätta huvudmaterialet på möblerna.

Projektnamn : Mäss, Designers namn : Claudio Sibille, Kundens namn : .

Mäss Transformerbar Soffa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.