Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Organisk Olivolja

Epsilon

Organisk Olivolja Epsilon olivolja är en produkt med begränsad upplaga från ekologiska olivlundar. Hela produktionsprocessen utförs för hand med traditionella metoder och olivoljan flaskas ofiltrerad. Vi designade detta paket för att säkerställa att de känsliga komponenterna i mycket näringsrik produkt kommer att tas emot av konsumenten från fabriken utan några förändringar. Vi använder flaskan Quadrotta skyddad med en wrap, bunden av läder och placerad i en handgjord trälåda, förseglad med tätande vax. Så konsumenterna vet att produkten kom direkt från fabriken utan ingripande.

Projektnamn : Epsilon, Designers namn : George Gouvianakis, Kundens namn : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Organisk Olivolja

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.