Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalender På kalejdoskopliknande sätt är detta en kalender med överlappande utskärningsgrafik ritad med flerfärgade mönster. Dess design med färgmönster som kan modifieras och anpassas genom att helt enkelt ändra ordning på arken visar NTT COMWAREs kreativa känslor. Det finns gott om skrivutrymme och reglerade linjer tar hänsyn till funktionalitet vilket gör det perfekt som en schema kalender du vill använda för att dekorera ditt personliga utrymme.

Projektnamn : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Designers namn : Katsumi Tamura, Kundens namn : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Kalender

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.