Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender En unik och lekfull kampanjkalender som utvecklats och producerats för portalsidan goo utnyttjar pappersstrukturer och funderar över funktionalitet. Denna 2013-utgåva är en kalender- och schemaorganisatör som rullas in i en med utrymme för att skriva i årslånga planer och dagliga scheman. Tjockt kvalitetspapper för kalendern och lågprispapper som är helt rätt för noteringar för schemaläggaren valdes noggrant och kontrasten som skapades passar som en del av kalenderdesignen. Den extra funktionen i en utfyllnadsplanerare gör den perfekt som en användarvänlig skrivbordskalender.

Projektnamn : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Designers namn : Katsumi Tamura, Kundens namn : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Kalender

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.