Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hängstativ

Nobolu

Hängstativ Sen är designad av Shinn Asano med bakgrund inom grafisk design, en 6-delad samling av stålmöbler som förvandlar 2D-linjer till 3D-former. Varje bit inklusive "nobolu hanger stativ" har skapats med linjer som minimerar överskott för att uttrycka både form och funktionalitet i en rad applikationer, inspirerade av unika källor som traditionellt japanskt hantverk och mönster. Nobolu hängställ är inspirerad av formen på japanska hieroglyfer. Botten är gräs, mitten är solen och toppen är ett träd, vilket betyder att solen stiger upp.

Projektnamn : Nobolu, Designers namn : Shinn Asano, Kundens namn : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Hängstativ

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.