Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Hitotaba

Lampa Sen är designad av Shinn Asano med bakgrund inom grafisk design, en 6-delad samling av stålmöbler som förvandlar 2D-linjer till 3D-former. Varje bit inklusive "hitotaba lampa" har skapats med linjer som minimerar överskottet för att uttrycka både form och funktionalitet i en rad applikationer, inspirerade av unika källor som traditionellt japanskt hantverk och mönster. Hitotaba-lampan är inspirerad av den vackra utsikten över den japanska landsbygden där buntar risstrån hängs nedåt för att torka efter skörden.

Projektnamn : Hitotaba, Designers namn : Shinn Asano, Kundens namn : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Lampa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.