Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klocka

Quantum

Klocka Jag ville ha en annan form, en form som väckte tankar om sportbilar och snabbbåtar. Jag har alltid älskat utseendet på vassa linjer och vinklar, och det visade sig i min design. Urtavlan visar en 3D-upplevelse för tittaren, och det finns flera "nivåer" i ratten som är synliga från vilken vinkel klockan kan ses på. Jag designade remfästet för att säkra direkt i klockan, med det ultimata målet att ge bäraren en integrerad och tredimensionell upplevelse.

Projektnamn : Quantum, Designers namn : Elbert Han, Kundens namn : Han Designs.

Quantum Klocka

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.