Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Flexibelt Kontor

Suivez le guide

Flexibelt Kontor Detta koncept utformades för en designtävling som organiserades av provinsen Västflandern. Uppdraget var att fylla ett stort tomt utrymme som ligger mitt i flera kontor, med möbler där användarna kunde samlas. Suivez le guide är en serie med 7 volymer plywood där användaren kan öva på en annan aktivitet. De kan enkelt ändra platsen för varje ruta beroende på vilken funktion de behöver. "Suivez-le-guide" bryter med konventionerna inom kontorsmöbler. Det är ett svar på efterfrågan på andra sätt att arbeta och kommunicera.

Projektnamn : Suivez le guide, Designers namn : Five Am, Kundens namn : Five AM.

Suivez le guide Flexibelt Kontor

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.