Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontorsinredning

Container offices

Kontorsinredning I en stor hall på 4000 kvm placerade belgiska formgivare Five AM 13 begagnade fraktbehållare för att skapa ett kontor för Drukta & Formail, två tryckföretag. Konceptet var att skapa en viss upplevelse för varje besökare / användare, koppla kontor mellan verkstaden så att cheferna kan se sina anställda, och besökarna kan utforska de enorma maskinerna. Tre containrar springer ut ur byggnaden för att få så mycket naturligt ljus som möjligt, båda belägna genom de befintliga lastbryggorna.

Projektnamn : Container offices, Designers namn : Five Am, Kundens namn : Five AM.

Container offices Kontorsinredning

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.