Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Solstol

YO

Solstol YO följer de ergonomiska principerna för bekväma sittplatser och rena geometriska linjer som abstrakt bildar bokstäverna "YO". Det skapar en kontrast mellan en massiv, "manlig" träkonstruktion och en lätt, transparent "kvinnlig" sammansatt trasa av sätet och rygg, tillverkat av 100% återvunnet material. Tygets spänning uppnås genom vävning av fibrer (den så kallade "korsetten"). Loungestolen kompletteras av en pall som blir ett sidobord när den roteras 90 °. Ett antal färgval gör att de båda enkelt kan passa in i interiörer i olika stilar.

Projektnamn : YO, Designers namn : Rok Avsec, Kundens namn : ROPOT.

YO Solstol

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.