Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Byrå

Chilim

Byrå "Chilim av Mirko Di Matteo" är en möbellinje skapad med återanvända 80 år gamla vintage mattor från Bosnien. Dessa originella möbelstycken är unika (varje bit är annorlunda), miljövänlig (tillverkad med återvunna vintagemattor) och socialt ansvarsfull (bevara den gamla vävare traditionen). Genom att kombinera mattorna med "flight case metal hardware" (som ramar) har vi skapat oförstörbara delar som kommer att bevara de annars förlorade vintage-mattorna så gott som för alltid som funktionella visningsartiklar i våra hem.

Projektnamn : Chilim, Designers namn : Matteo Mirko Cetinski, Kundens namn : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Byrå

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.