Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvåsits

Mowraj

Tvåsits Mowraj är en tvåsits designad för att förkroppsliga andan i etniska egyptiska och gotiska stilar. Dess form härrörde från Nowrag, den egyptiska versionen av tröskan förändrades för att förkroppsliga den gotiska stilen utan att kompromissa med dess etniska antediluvianska väsen. Designen är svartlackerad med etniska egyptiska handgjorda gravyr på både armar och ben samt rika sammetklädsel med bultar och dragringar som ger den ett medeltida kastat som gotiskt utseende.

Projektnamn : Mowraj , Designers namn : Dalia Sadany, Kundens namn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Tvåsits

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.