Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Detaljhandelsinredning

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Detaljhandelsinredning Klienten letar efter kreativ design för att representera varumärket. Namnet 'Hiveometric' bildas av två ord 'hive' och 'geometric', som helt enkelt berättar huvudkonceptet och visualiserar designen. Designen är inspirerad av märkets hjälteprodukt, en bikakeformad elektrisk spis. Tänkas som ett kluster av honungskakor, vägg- och takfunktioner i snygga ytbehandlingar som sömlöst ansluter och spelar samman komplexa geometriska former. Linjerna är känsliga och rena, vilket resulterar i en elegant modern look som symboliserar oändlig fantasi och kreativitet.

Projektnamn : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Designers namn : Alain Wong, Kundens namn : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Detaljhandelsinredning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.