Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bärbart Batterifodral

Parallel

Bärbart Batterifodral Precis som iPhone 5 är Parallel inställd på att woo konsumenterna med en superbatteribank på 2500 mAh - det är en jättestor 1,7X mer livslängd. Detta är extremt bekvämt för konsumenter som alltid är på språng och utnyttjar iPhone: s kapacitet fullt ut. Parallell är ett avtagbart batteri med ett komplementt hårt polykarbonatväska. Koppla på när mer ström krävs. Ta bort för att göra vikten lättare. Det är ergonomiskt utformat för att passa bra i dina händer. Med en inbyggd blixtkabel och 5 färger som matchar skyddskåpet delar den samma längd som iPhone 5.

Projektnamn : Parallel, Designers namn : Appcessory Pte Ltd, Kundens namn : Gosh!.

Parallel Bärbart Batterifodral

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.