Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ljusstakar

Hermanas

Ljusstakar Hermanas är en familj av träljushållare. De är som fem systrar som är redo att hjälpa dig att skapa en mysig atmosfär. Varje ljusstake har en unik höjd, så att du kan simulera ljuseffekten för ljusstorlekar i olika storlekar genom att helt enkelt använda standard telys. Dessa ljusstakar är gjorda av vänd bok. De är målade i olika färger så att du kan skapa din egen kombination för att passa din favoritplats.

Projektnamn : Hermanas, Designers namn : Maurizio Capannesi, Kundens namn : .

Hermanas Ljusstakar

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.