Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Tako

Lampa Tako (bläckfisk på japansk) är en bordslampa inspirerad av det spanska köket. De två baserna påminner träplattorna där ”pulpo a la gallega” serveras, medan dess form och det elastiska bandet framkallar en bento, den traditionella japanska lunchlådan. Dess delar är monterade utan skruvar, vilket gör det enkelt att sätta ihop. Att packas i bitar minskar också förpackning och lagringskostnader. Skarven på den flexibla polypropen lampskärmen är dold bakom det elastiska bandet. Hål som borras på basen och toppdelarna tillåter det nödvändiga luftflödet för att undvika överhettning.

Projektnamn : Tako, Designers namn : Maurizio Capannesi, Kundens namn : .

Tako Lampa

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.