Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Teknikbank

Absa

Teknikbank Allen International uppmanades att utveckla en innovativ ”laboratoriefilial” på Clearwater Mall i Johannesburg. ABSA ville använda grenen som ett testlaboratorium för att utveckla innovativa produkter och processer innan de rullas ut över hela nätverket. Den nya "Lab" -filialen kommer att fokusera på prototypteknik för att skapa en mer interaktiv miljö för kunderna och för att testa nya sätt att banka. Genom att skapa olika kundresor för Exclusive Banking, Retail Consultants och high-Traffic Transactionional banking kunde vi leverera ett mer kundcentriskt filialkoncept.

Projektnamn : Absa, Designers namn : Allen International, Kundens namn : allen international.

Absa Teknikbank

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.