Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Showroom

CHAMELEON

Showroom Loungens tema är teknik som tjänar utställningsplatser. Teknologiska linjer på tak och väggar, utformade för att uttrycka tekniken för skor som visas i alla showrooms, importerar och tillverkar i fabriken som ligger bredvid byggnaden. Tak och väggar, som designade med fri form, medan du samlar idealiskt, använder du CAD-CAM-teknik. Barrisol som tillverkar i Frankrike, mdf-lackmöbler som tillverkar på europeisk sida av Istanbul, RGB Led-system som tillverkar i Asiens sida av Istanbul, utan mätning och repetition på det upphängda taket .

Projektnamn : CHAMELEON, Designers namn : Ayhan Güneri, Kundens namn : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Showroom

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.