Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningslokal

From The Nature

Utställningslokal Den plats som representerar naturen, som motstår människor att konsumera sig själv. På platsen, naturligt trä som begränsas till betongstruktur, kommer ut ur den smutsiga betongstrukturen och stiger till blått tak som symboliserar himlen i hörnet av platsen. Rising omsluter platsen som ett nät och som om den motstår att röra sig själv. Denna idé överlappar logiken för de casual skor som visas i utställningslokalen. De exklusiva visuella mönster som används på väggarna innebär förorening av naturen. Transparent epoxys tjocklek är 4 mm och den täcker på land, så det simulerar intensivt vattenskikt.

Projektnamn : From The Nature, Designers namn : Ayhan Güneri, Kundens namn : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Utställningslokal

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.