Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Showroom

Segmentation

Showroom De mjuka skorna skor kan inte förbises när de tolkar platsen. För att representera den andra gruppen eleganta skor som visas på denna plats, tak i det andra skiktet och åtta exklusiva designbelysningskomponenter, samtidigt som du skapar stämning, samtidigt som det känner sig själv med amorf linje på denna plats.

Projektnamn : Segmentation, Designers namn : Ayhan Güneri, Kundens namn : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation Showroom

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.