Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom finns träningskor och sportutrustning, som tillverkades med injektionsteknologi. Platsen ser ut som tillverkad med pressning av formsprutning. I tillverkningsmetoden på platsen, möbler som om de samlats med tillverkade i formsprutning för att generera helheten. Grova syspår som i taket mjukar all teknologisk synlighet.

Projektnamn : From The Future, Designers namn : Ayhan Güneri, Kundens namn : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Showroom

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.