Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Flytande Utväg Och Marint Observatorium

Pearl Atlantis

Flytande Utväg Och Marint Observatorium En flytande hållbar utväg och marinobservatorium som huvudsakligen ligger i Cagayan Ridge Marine Biodiversity Corridor, Sulu Sea, (ungefär 200 km öster om Puerto Princesa, Palawan-kusten och 20 km norr om Tubbataha Reefs Natural Park) är detta för att svara på vårt lands behov för ett sätt att öka människors medvetenhet om bevarande av vår marina biologiska mångfald med konstruktionen av en monumental turistmagnet som vårt land Filippinerna lätt kan kännas för.

Projektnamn : Pearl Atlantis, Designers namn : Maria Cecilia Garcia Cruz, Kundens namn : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Flytande Utväg Och Marint Observatorium

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.