Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Media Store

Our House

Media Store "Our House" -konceptet återuppvinner shoppingupplevelsen genom innovativ design, ledande digital teknik och en touch av Virgin magi för att skapa en detaljhandelsmiljö som ingen annan. Vid närhet hälsas kunderna av antingen Richard Branson, Mo Farah, Usain Bolt eller till och med en T-Rex, från en digital HD-dörr. Denna känsla av teater och personlighet ger porten för kunderna att utforska världen med de senaste underhållnings- och kommunikationstjänsterna från Virgin Media.

Projektnamn : Our House, Designers namn : Allen International, Kundens namn : allen international.

Our House Media Store

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.