Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bank Hq Filial

DBS HQ

Bank Hq Filial Allen Internationals uppdrag var att implementera det allra senaste inom bankteknologier för att förbättra och förbättra upplevelsen för kunderna i deras nya huvudkontor i Marina Bay Financial Center Tower, Singapore. Den resulterande detaljhandelsbankdesignen använder en rörelsekänslig interaktiv digital välkomstvägg, snabba servicestationer för snabba transaktioner och installation av tellerassistentenheter i de semi-privata konsultationsskyddarna. Filialen omfattar också ett 300 sittplatser och den första TV-studion i Channel News Asia. Dedikerade salonger fo

Projektnamn : DBS HQ, Designers namn : Allen International, Kundens namn : allen international.

DBS HQ Bank Hq Filial

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.